Xvistak Posted August 30, 2021 Share Posted August 30, 2021 A więc zachciało mi się posprzątać lapka....Skończyło się na pełnym formacie i załadowaniu Linux Minta Tylko Winda10 Poleciała se....No więc za ciosem zachciało mi się sprawdzić czy Proton działa z moim GPU i tu zaczęły się schody...,a dokładnie jeden trywialny,ale kluczowy problem. Zainstalowałem Steam,ale hasła zapomniałem(ok 2 lata temu go używałem i logowałem się),ale mam tam starocia Doom3 kupionego i chciałem wkoncu zobaczyć jak Steam na Linuxie daje czadu...(wiem że ma natywny instalator)w id Software. W telefonie spoko mogę się zalogować widzi login i hasło(te zagwiazdkowane),w menadżerze haseł od Google tego wpisu Wogóle nie mam widocznie się nie zgodziłem żeby synchronizacja z Google była skoro z Xiaomi jest.... Jakieś pomysły?(może poza procedura oczywistą zapomniałem hasła na Steamiei zmiana na nowe)-Tego chciałbym uniknąć.. Wysłane z mojego M2010J19CG przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts