TomaszD Opublikowano 21 Sierpnia 2021 Opublikowano 21 Sierpnia 2021 Mam problem z wysyłaniem SMSów. Sytuacja jest taka, że uda się wysłać 1-2 SMS, a przy kolejnym jest informacja, że "wysyłanie...". Następnie po resecie telefonu, da się ponowić wysłanie poprzedniego smsa - i najczęściej dochodzi 2x. Podobnie po ubiciu aplikacji do SMSów i jej uruchomieniu daje się wysłać 1-2 SMsy lub wychodzi ten "zaległy"... Robiłem reset do ustawień fabrycznych kilka razy, ale nie pomaga. Używana aplikacja Wiadomości od googla, ale też inne, bez zmian. Ktoś coś?
piotrek1111 Opublikowano 21 Sierpnia 2021 Opublikowano 21 Sierpnia 2021 2 godziny temu, TomaszD napisał: Mam problem z wysyłaniem SMSów. Sytuacja jest taka, że uda się wysłać 1-2 SMS, a przy kolejnym jest informacja, że "wysyłanie...". Następnie po resecie telefonu, da się ponowić wysłanie poprzedniego smsa - i najczęściej dochodzi 2x. Podobnie po ubiciu aplikacji do SMSów i jej uruchomieniu daje się wysłać 1-2 SMsy lub wychodzi ten "zaległy"... Robiłem reset do ustawień fabrycznych kilka razy, ale nie pomaga. Używana aplikacja Wiadomości od googla, ale też inne, bez zmian. Ktoś coś? W ustawieniach sim wyłącz Volte
piotrek1111 Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Opublikowano 22 Sierpnia 2021 U mojej żonki (Orange) wyłącznie VoLTE pomogło a działo się tak jak @TomaszD opisywał. W moim poco-x3-nfc po aktualizacji nie widzę tych opcji chyba, że są gdzie indziej.
Rekomendowane odpowiedzi