Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Było swego czasu info, że powołują zespół do kontaktów z użytkownikami aby wsłuchiwać się w ich zgłoszenia/uwagi. No i tak się powsłuchiwali że do tej pory nic się nie zmieniło, a że sprzedaż im niby wzrosła?, to ciekaw jestem iłu z tych obecnie kupujących przy kolejnej zmianie fona pozostanie przy Xiaomi...

Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

@Hidnam aktywność userów na danyn forum też w dużej mierze jest zależna od tego w jaki sposób przez ekipę techniczną są traktowani userzy, jeśli są traktowani jako zło i niższa kasta no to nie dziwota, że na danym forum przestają się dzielić swoją wiedzą, i lękają się zapytać o coś co niby było omawiane a znajduje się w temacie liczącym kilka (dziesiąt/set) postów dotyczących branzyliona innych spraw.

Choć trza przyznać obiektywnie, że od jakiegoś czasu miesiąc(?) dwa(?) teksty o wydźwięku ja tu jestem pan i władca, ja tu jestem alfą i omegą, jakby przestały się pojawiać i userzy ciut zaktywizowały się , mam nadzieję że Naczelny forum też zauważył tę tendencję i utrzyma słusznie obrany kurs na to aby powstrzymać odpływ userów.
Bez aktywnych i niezestresowanych forumowiczów to już niejedno prężne forum znikło... A dokładając do tego spadek zainteresowania danym produktem w pewnym momencie dochodzi do likwidacji firmy i zniknięcie miejsca w którym można było rozwiązywać problemy.

Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka