Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam. Mam problem z moim Xiaomi redmi note 8 tak iż nie mogę słuchać muzyki przez słuchawki bluetooth. Ten problem nie pojawia się jedynie w moich słuchawkach JBL tune 500bt tam mogę słuchać bez problemu i odbierać połączenia. Problem robi się przy Parrocie ck 3100 i interkomie Freedconn gdzie nie mogę w ogóle posłuchać muzyki gdyż zamiast z urządzenia leci z telefonu połączenia działają normalnie mogę dzwonić i obierać i wszystko słyszę tylko przy muzyce jest problem. Używam oryginalnego odtwarzacza muzyki i wszystko jest ustawione tak żeby było słychać muzykę z urządzenia. Bardzo prosiłbym o pomoc. Pozdrawiam

Edit:

Mam wersję MIUI 12.0.6 Stabilna, a androida 10

Zauważyłem, że nie mam przy interkomie czegoś takiego w ustawieniach bluetooth jak Dźwięk multimediów i czy da się jakoś to włączyć?

Edytowane przez LookiGaming
Opublikowano

Temat do zamknięcia. Naprawiłem problem z interkomem w sposób taki że rozłączyłem je całkowicie i przy ponownym parowaniu zapytało mnie czy udostępnić kontakty i historie nie zaznaczałem tego i dałem połącz potem w ustawieniach mogłem włączyć dostęp do kontaktów i był od razu włączona opcja Dźwięk multimediów.