olej7031990 Opublikowano 22 Czerwca 2021 Opublikowano 22 Czerwca 2021 Cześć, od kilku dni jestem posiadaczem Xiaomi Poco X3 PRO. Po zainstalowaniu aplikacji WhatssApp od razu pojawił się problem. Odsłuchując wiadomość głosową, cały czas przeszkadza dźwięk powiadomień, ale tylko w przypadku, gdy telefon nie jest wyciszony. Gdy telefon jest w trybie cichym, tego problemu nie ma i normalnie można odsłuchać wiadomość głosową. Czy można jakoś rozwiązać ten problem? Skąd ten dźwięk powiadomień w ogóle podczas odsłuchiwania wiadomości. Nigdy się z tym nie spotkałem. Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam Marcin
frrancuz Opublikowano 22 Czerwca 2021 Opublikowano 22 Czerwca 2021 W ustawieniach powiadomień wyłącz dźwięk dla odsłuchu wiadomości. Powinna być taka opcja. Ewentualnie, włącz odsłuch. Na belce powinno pokazać się powiadomienie. Przytrzymaj palcem i wyłącz dla tego specyficznego działania.
olej7031990 Opublikowano 22 Czerwca 2021 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2021 Znalazłem taką opcję w ustawieniach powiadomień aplikacji WhatssApp - "zezwól na odtwarzanie dźwięku" - odznaczyłem to i powiadomienie się nie włącza podczas odtwarzania wiadomości (problem rozwiązany), ale jednocześnie też nie ma głosowego powiadomienia podczas przychodzenia wiadomości(kolejny problem).
Rafael Opublikowano 10 Maja 2022 Opublikowano 10 Maja 2022 Mam ten sam problem z 11T Pro który ma od 2 dni . Czy udało znałaś ci się rozwiązanie? Będę wdzięczny za pomoc
nieonpl Opublikowano 24 Kwietnia 2023 Opublikowano 24 Kwietnia 2023 Witam, Czy udało się komuś rozwiązać problem zachowując dźwięki powiadomień? Pozdrawiam Mateusz Seweryn
szedam Opublikowano 24 Maja 2023 Opublikowano 24 Maja 2023 Witam. Czy ktoś rozwiązał już problem? Mam tą samą przypadłość w poco x5pro
Rekomendowane odpowiedzi