Maxved Opublikowano 17 Czerwca 2021 Opublikowano 17 Czerwca 2021 Cześć. Nie działa wysyłanie smsów za pomocą asystenta google (ok google) . Wyświetla się "Nie można wysłać wiadomości. Spróbuj ponownie później". O dziwo wykonanie połączenia nie stanowi problemu. Miui 12.6/21.6.9
Kacper Skrzypek Opublikowano 18 Czerwca 2021 Opublikowano 18 Czerwca 2021 Sprawdzałem wczoraj wieczorem, na 21.6.16 działa normalnie (przynajmniej u mnie).
Maxved Opublikowano 18 Czerwca 2021 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2021 a jakie twrp? Ja śmigam na whyle (polecany PB niestety nie chciał bootować poza jednym razem) i przedwczoraj chciałem użyć tej opcji i niestety wyświetlało się, że nie można wysłać (na oryginalnym oprogramowaniu z dialerem i wiadomosciami google wysyłałem tak smsy i działało) .
Kacper Skrzypek Opublikowano 18 Czerwca 2021 Opublikowano 18 Czerwca 2021 Nie wiem, czy to jest tak do końca zależne od TWRP. No i to jest kompletnie nieporównywalne przy dwóch różnych telefonach (Mi 10T Lite vs Mi 10T Pro).
Rekomendowane odpowiedzi