rekawek Opublikowano 4 Czerwca 2015 Opublikowano 4 Czerwca 2015 (edytowane) Używam launchera j/w. Mam problem z zegarkiem na pulpicie.Zegarek po odpaleniu pulpitu z wygaszacza "nie zmienia" godziny,pomaga jedynie wejście w jego ustawienie i zamknięcie bez ruszenia czegokolwiek.Dopiero wtedy zegarek rusza i tak do nasteępnego razu.Zmienialem juz kilka zegarków,z każdym jak na razie jest problem.Mam teraz Digital Clock Xperia,działa chyba najlepiej ale i na nim mam ten problem.Jedynie zegarek miui działa płynnie ale korzystając z Nova Launcher widgety miHome nie są widoczne. Ma ktoś podobny problem? Ps Pomyslalem ze może w aplikacjach nadać uprawnienia dla lokalizacji zegarka,ale tam nie wiem jak można dodać aplikację i jak zmienić uprawnienia.A zakladce wszystkie uprawnienia do aplikacji są ze znakiem zapytania a okno jest nieaktywne Edytowane 5 Czerwca 2015 przez rekawek
rekawek Opublikowano 5 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2015 (edytowane) Do zamknięcia Rozwiązaniem jest usunięcie miHome ktory po macoszemu traktuje zewnętrzne apki,alternatywny launcher "przejmuje" system i już.Myślę że to samo tyczy sie innych aplikacji,ja jeszcze zmieniałem kalkulator,wywalenie systemowego i wgranie swojego.Dziala bez problemów,innych aplikacji nie testowalem bo nie mam takiej potrzeby. Edytowane 5 Czerwca 2015 przez rekawek
Rekomendowane odpowiedzi