kuzba Opublikowano 28 Maja 2021 Opublikowano 28 Maja 2021 Czy ktoś wie jak wyłączyć wybudzanie ekranu przy odkładaniu telefonu do ładowania QI? Jest to niezwykle irytujące...
Adam Błażejewski Opublikowano 28 Maja 2021 Opublikowano 28 Maja 2021 Nie ma takiej opcji w systemie. Każde podłączenie ładowarki czy też odłożenie telefonu na ładowarkę indukcyjną powoduje włączenie animacji ładowania. 1
kuzba Opublikowano 31 Maja 2021 Autor Opublikowano 31 Maja 2021 Nie no to z animacją ładowania nie miałbym problemu. Chodzi mi o to, że przy każdorazowym odłożeniu Mi11 na ładowarkę QI ekran odblokowuje się do pulpitu, co wymusza ode mnie za każdym razem zablokowanie ponowne ekranu.
Adam Błażejewski Opublikowano 31 Maja 2021 Opublikowano 31 Maja 2021 Takiej opcji też nie widziałem w systemie. Na oryginalnym romie tego nie ma. Czy jest w xiaomi.eu,musiał byś zaciągnąć opinii użytkowników tego romu.
simcold Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Można to wyłączyć poprzez lsposed+cuwtomiuizer.Wysłane z mojego BASIC przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi