Shin89 Opublikowano 15 Maja 2021 Opublikowano 15 Maja 2021 (edytowane) Hej. Mam problem z mikrofonem. Dzwoniąc do kogoś mój rozmówca słyszy tylko szum. Apka rejestrująca dźwięk też rejestruje tylko szum, nie słychać nic co mówię. Najlepsze jest to, że chwilę po włączeniu telefonu mikrofon działa i rejestruje normalnie to co mówię, a później tylko szum. Miał ktoś podobny problem i znalazł rozwiązanie? Nie bardzo chce robić twardy reset bo boje się, że to nie przyniesie efektu a stracę tylko dane. Wersja MIUI 12.0.4.0 stabilna (QFKEUXM) Edytowane 16 Maja 2021 przez Shin89
si3wc4 Opublikowano 15 Maja 2021 Opublikowano 15 Maja 2021 A nie instalowałeś czasem jakiejś aplikacji do rejestrowania rozmów? Ja miałem podobnie z Advanced Call Recorder. Zamiast nagrania rozmowy były same trzaski... I to niezależnie czy wersja free czy full...A co do utraty danych. Nie robisz kopii zapasowych? W dużej mierze ułatwia powrót do normalności po resecie.
Shin89 Opublikowano 16 Maja 2021 Autor Opublikowano 16 Maja 2021 Nie instalowałem takich aplikacji. Dopiero jak dowiedziałem się o problemie to zainstalowałem apke do rejestracji dźwięku by to sprawdzić. Co do kopii zapasowej to przy tworzeniu jej wyskoczył mi komunikat o tym, że nie koniecznie wszystkie aplikację uda się zabezpieczyć. Widzę, że jednak muszę zaryzykować i to zrobić.
Rekomendowane odpowiedzi