m4ci3k_sz Opublikowano 31 Maja 2015 Opublikowano 31 Maja 2015 (edytowane) Nazwa przedmiotu: Xiaomi Redmi Note LTE single simOpis: Na sprzedaż mam Redmi Note LTE kupionego u goldwaya w grudniu, używany od sylwestra. Stan idealny, 3mk FlexibleGlass na ekranie i obiektywie, tylna klapka w stylu xperii.(po sprzedaży tego telefonu planuję zakup innej wersji redmi Note więc na własny koszt doślę oryginalną klapkę) Gratis karta 16gb class 4 i MiKey. W zestawie to co daje producent.Cena: 500złLink do aukcji:Kontakt: pwZdjęcia: dla zainteresowanych na pw Edytowane 8 Czerwca 2015 przez maaaciekmaaaniek
m4ci3k_sz Opublikowano 1 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2015 Hmm. To single, czy dual ? Single. Nie mam pojęcia czemu napisałem że dual, już poprawiam. Dzięki 1
m4ci3k_sz Opublikowano 8 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2015 Cena znów w dół, 500zł, może teraz ktoś się skusi?
Elderbary Opublikowano 21 Czerwca 2015 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Wątek został uznany za nieaktualny - z powodu informacji w treści lub z powodu braku aktualizacji przez 14 dni. Jeśli jesteś autorem wątku i chciałbyś go przywrócić - napisz do moderatora.
Rekomendowane odpowiedzi