m4ci3k_sz Posted May 31, 2015 Share Posted May 31, 2015 (edited) Nazwa przedmiotu: Xiaomi Redmi Note LTE single simOpis: Na sprzedaż mam Redmi Note LTE kupionego u goldwaya w grudniu, używany od sylwestra. Stan idealny, 3mk FlexibleGlass na ekranie i obiektywie, tylna klapka w stylu xperii.(po sprzedaży tego telefonu planuję zakup innej wersji redmi Note więc na własny koszt doślę oryginalną klapkę) Gratis karta 16gb class 4 i MiKey. W zestawie to co daje producent.Cena: 500złLink do aukcji:Kontakt: pwZdjęcia: dla zainteresowanych na pw Edited June 8, 2015 by maaaciekmaaaniek Link to comment Share on other sites More sharing options...
rychu27 Posted June 1, 2015 Share Posted June 1, 2015 Hmm. To single, czy dual ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
m4ci3k_sz Posted June 1, 2015 Author Share Posted June 1, 2015 Hmm. To single, czy dual ? Single. Nie mam pojęcia czemu napisałem że dual, już poprawiam. Dzięki 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
m4ci3k_sz Posted June 8, 2015 Author Share Posted June 8, 2015 Cena znów w dół, 500zł, może teraz ktoś się skusi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elderbary Posted June 21, 2015 Share Posted June 21, 2015 Wątek został uznany za nieaktualny - z powodu informacji w treści lub z powodu braku aktualizacji przez 14 dni. Jeśli jesteś autorem wątku i chciałbyś go przywrócić - napisz do moderatora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts