Skocz do zawartości

Redmi Note 9 - 4na128 , G85 / który rom xiaomi.eu ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bry. Zakupiłem Redmi Note 9 i szukam romu do tego smartfona (EU z waszej strony) .. Niedługo po zakupie dowiedziałem sie o prawach odnośnie nagrywania rozmów w EU itd, co tam google robi żeby to zablokować ( pierdoły,  niech nikt kitu wciska bo w oprogramowaniu można dać notkę że zwala się na użytkownika  odpowiedzialność za  powiadomienie drugiej strony o nagrywaniu, a i tak to szczegół. Uogólniając dalsze klocki maszerującego zamordyzmu,  ( Corpo i instytucje  państwowe mogą Cię nagrywać ale ty nie, jest coraz lepiej) elektroniczne  więzienie się zbliża. Pierwsza myśl to oddać urządzenie (myśl o iphonie) ale termin oddania minął, za dużo na głowie.

Skracając cały temat da ktoś linka do romu EU bo nie mogę znaleść. - na stronie tylko

Może jeszcze nie ma ? widzialem do redmi note 9s lub pro ale to inny procesor

Mój sprzęt Redmi  Note  9 -  4/128 / procek g85 / link  do sprzętu https://www.euro.com.pl/telefony-komorkowe/xiaomi-redmi-note-9-4-128-onyx-black-xiaomi.bhtml

PODSUMOWUJĄC szukam linka do ściągnięcia romu do tego smartfona. Z góry dziękuję .(na stronie nie znalazłem - były podobne modele)

Opublikowano (edytowane)

Nie ma romu, nie ma linka. To Mediatek. Możesz jedynie oficjalny indonezyjski wgrać, będzie dialer z Miui i nagrywanie..

Edytowane przez FromWP
Opublikowano
1 godzinę temu, Hicks napisał:

jakie języki będą dostępne ?

Takie same jak w twoim obecnym, łącznie z polskim. To też global i można zablokować bootloader.