Hicks Opublikowano 6 Maja 2021 Opublikowano 6 Maja 2021 Bry. Zakupiłem Redmi Note 9 i szukam romu do tego smartfona (EU z waszej strony) .. Niedługo po zakupie dowiedziałem sie o prawach odnośnie nagrywania rozmów w EU itd, co tam google robi żeby to zablokować ( pierdoły, niech nikt kitu wciska bo w oprogramowaniu można dać notkę że zwala się na użytkownika odpowiedzialność za powiadomienie drugiej strony o nagrywaniu, a i tak to szczegół. Uogólniając dalsze klocki maszerującego zamordyzmu, ( Corpo i instytucje państwowe mogą Cię nagrywać ale ty nie, jest coraz lepiej) elektroniczne więzienie się zbliża. Pierwsza myśl to oddać urządzenie (myśl o iphonie) ale termin oddania minął, za dużo na głowie. Skracając cały temat da ktoś linka do romu EU bo nie mogę znaleść. - na stronie tylko Może jeszcze nie ma ? widzialem do redmi note 9s lub pro ale to inny procesor Mój sprzęt Redmi Note 9 - 4/128 / procek g85 / link do sprzętu https://www.euro.com.pl/telefony-komorkowe/xiaomi-redmi-note-9-4-128-onyx-black-xiaomi.bhtml PODSUMOWUJĄC szukam linka do ściągnięcia romu do tego smartfona. Z góry dziękuję .(na stronie nie znalazłem - były podobne modele)
FromWP Opublikowano 6 Maja 2021 Opublikowano 6 Maja 2021 (edytowane) Nie ma romu, nie ma linka. To Mediatek. Możesz jedynie oficjalny indonezyjski wgrać, będzie dialer z Miui i nagrywanie.. Edytowane 6 Maja 2021 przez FromWP
Hicks Opublikowano 7 Maja 2021 Autor Opublikowano 7 Maja 2021 Dzięki za rozwiązanie problemu, jakie języki będą dostępne ? pl pewnie nie będzie a angielski ?
FromWP Opublikowano 7 Maja 2021 Opublikowano 7 Maja 2021 1 godzinę temu, Hicks napisał: jakie języki będą dostępne ? Takie same jak w twoim obecnym, łącznie z polskim. To też global i można zablokować bootloader.
Rekomendowane odpowiedzi