grim Opublikowano 5 Maja 2021 Opublikowano 5 Maja 2021 (edytowane) Witam, jak większość tutaj zarejestrowałem się we momencie pojawienia się problemu... .Wgrałem zły soft ble090 z tego forum nie wskazany do pro 2. Teraz mój kontroler ma jedną, stała, czarną barwę, po prostu padł. Czy istnieje skuteczny sposób na przywrócenie ustawień fabrycznych, a jeśli nie to co mogę zrobić by naprawić swoją głupotę? Szukałem podobnych tematów na tym forum, ale konkretnej odpowiedzi nie znalazłem. Z góry dzięki za ew. pomoc. Edytowane 5 Maja 2021 przez grim
Szabla Opublikowano 5 Maja 2021 Opublikowano 5 Maja 2021 (edytowane) Niestety został Ci tylko programator STLINK V2 Edytowane 5 Maja 2021 przez Szabla 1
Tidnes Opublikowano 6 Maja 2021 Opublikowano 6 Maja 2021 @grim Nie padł, tylko nie umie po Twoim manewrze wystartować. Można go ożywić https://github.com/CamiAlfa/M365_DRV_STLINK (potrzebny jest programator stlinkV2) Jak nie czujesz się na siłach na forum jest podane pare firm zajmujących się serwisem. 1
Rekomendowane odpowiedzi