Dziubek Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Cześć. Czy to prawda że, jak w tym telefonie mamy dual sim z dwiema aktywnymi kartami to nie działa 5G? Doczytałem takie rzeczy w komentarzach jednego z większych sklepów, i nie powiem, martwi mnie taki stan rzeczy. Biorę telefon pod uwagę ale takie udawane 5G nie napawa optymizmem.
Elemypo18 Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Opublikowano 25 Kwietnia 2021 6 godzin temu, Dziubek napisał: Cześć. Czy to prawda że, jak w tym telefonie mamy dual sim z dwiema aktywnymi kartami to nie działa 5G? Doczytałem takie rzeczy w komentarzach jednego z większych sklepów, i nie powiem, martwi mnie taki stan rzeczy. Biorę telefon pod uwagę ale takie udawane 5G nie napawa optymizmem. Mi 10T pro nie ma udawanego 5G. 5G działa, ale z jedną kartą SIM jednocześnie. Trzeba wybrać z którą. Nie sugeruj się komentarzami "jednego z większych sklepów", bo to żadne źródło wiedzy.
Dziubek Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Nie sugeruje się, ale przeczytałem i wolałem dopytać u pewnego źródła, stąd mój post. Dziękuję za sprostowanie.
pkonrad Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi