forceboot Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Opublikowano 12 Kwietnia 2021 (edytowane) Witam Mam taki oto problem. Gdy uruchamiam aplikację aparat to pojawia się komunikat " Błąd aparatu. Nie można nawiązać połączenia z aparatem, uruchom ponownie telefon." Próbowałem go uruchomić ponownie kilkanaście razy, ale to nie pomogło. Przywróciłem telefon do stanu fabrycznego i to też nie pomogło. Zrobiłem aktualizacje oprogramowania i dalej nic. Aparat działa w aplikacji open camera, ale w bardzo słabej jakości. Mogłem ustawić maksymalnie 1,92 mpx. W aplikacjach typu snap chat i mesenger również nie działa. Telefon jest na gwarancji. Może to jakaś pierdoła, którą trzeba przestawić . Zanim odeślę na reklamację, pomyślałem, że spytam fachowców. Poproszę o pomoc. Dziękuję i pozdrawiam ! Edytowane 12 Kwietnia 2021 przez forceboot literówka
Netoper Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Nic nie przestawisz, albo jest to jakiś zakrzak w sofcie albo wada fizyczna.Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka
forceboot Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Dziękuję za info. Więc wysyłam na reklamacje.
Rekomendowane odpowiedzi