Robert386 Opublikowano 26 Maja 2015 Opublikowano 26 Maja 2015 Witam , mam dwa pytania , czemu nie synchronizuje mi się kalendarz i zakładki internetwe. Mam włączoną synchronizację i ani zakładki ani kalendarz się nie synchronizuje . I jeszcze jedno jak odrazu otworzyć zakładki , bo aby w nie wejśc to najpierw wchodzę w 3kropki a puźniej w historię i dopiero mam opcję zakładek , a wcześniej tak nie było. Mam system Lolipo i najnowsze MIUI.
Robert386 Opublikowano 27 Maja 2015 Autor Opublikowano 27 Maja 2015 Mam jeszcze jedno pytanie , czy tak wygląda panel synchronizacji jak w załączonym zdjęciu. Wcześniej były opcje co synchronizować a teraz nie ma. Pozdrawiam
Robert386 Opublikowano 27 Maja 2015 Autor Opublikowano 27 Maja 2015 Ok ! Dzięki już znalazłem. Tylko jeszcze proźba z tymi zakładkami jak ustawić żeby od razu można było je zobaczyć a nie wchodzić przez historie i dopiero mogę zobaczyć zakładki.
Robert386 Opublikowano 28 Maja 2015 Autor Opublikowano 28 Maja 2015 Ok , można zamknąć temat , problem rozwiązany. Dzięki za pomoc.
Addamas Opublikowano 28 Maja 2015 Opublikowano 28 Maja 2015 Mógłbyś się podzielić tym jak łatwo wejść w zakładki? Z racji na brak speeddiala w przeglądarce (miniaturek stron na stronie głownej) i bardzo ciężki dostęp do zakładek przestawiłem się na leciutką "Przeglądarka i Explorer" Leopard V7 z bardzo prostym interfejsem: swipe z lewej aby zobaczyć karty, swipe z prawej aby zobaczyć zakładki. Genialna
Rekomendowane odpowiedzi