przemek89k Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Opublikowano 11 Kwietnia 2021 (edytowane) Cześć, mam telefon pocophone f1 - miałem zainstalowaną wersję Global MIUI 12 - było w niej sporo śmieci, dlatego postanowiłem, że zainstaluję wersję "by xiaomi.eu". Wszystko niby przebiegło poprawnie, ale po zrestartowaniu telefonu od kilkunastu minut wyświetla się logo MIUI - dlaczego, nie pokazuje się ekran startowy.... coś chyba jednak poszło nie tak. Co zrobiłem: 1. Odblokowałem bootloader - widać było otwartą kłódkę podczas uruchamiania telefonu 2. Wgrałem TWRP twrp-3.5.2_10-0-beryllium 3. Zainstalowałem xiaomi.eu_multi_POCOF1_V12.0.3.0.QEJMIXM_v12-10 Zrestartowałem telefon i teraz mam samo logo (jakieś 30 minut - bez żadnych kropeczek, czy kółka sugerującego ładowanie danych) - nic więcej się nie dzieje.. Czy potrzebny był jeszcze Magisk - jeżeli tak to jaka wersja dla tego telefonu (skąd pobrać)? Instalację robiłem według instrukcji: https://miuipolska.pl/instalacja-miui-2016-2/ Jedyne co to podczas odblokowania bootloader-a były niewielkie różnice Edytowane 11 Kwietnia 2021 przez przemek89k
pkonrad Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi