QueenLilith Posted April 10, 2021 Share Posted April 10, 2021 (edited) Dzień dobry, Oczyszczacz nowy, kupiony w dn. 07.04.2021. Wskaźnik cały czas pokazuje 001, rzadko kiedy podnosi się do 002-005 Podczas smażenia podskoczył do 021, reaguje za to na zgaszoną świeczkę - tutaj ok 280 wartość Mieszkanie nie jest sterylne, zakurzone. Pisać na [email protected] czy jest jakiś specjalny sposób polepszenia sytuacji? Edited April 16, 2021 by QueenLilith Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOCHA Posted April 13, 2021 Share Posted April 13, 2021 moj tez tak ma Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrzysztofWłocławek Posted April 13, 2021 Share Posted April 13, 2021 U mnie też wskazuje miedzy 006-008 ale zrobiłem test z podgrzewaczem i zgaszenie wywołało w automacie akcje maksymalnej mocy i był odczyt 400 po chwili zaczęło schodzić i znowu sie unormowało w przedziale 005 - 008 wiec chyba jest wszystko ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
QueenLilith Posted April 16, 2021 Author Share Posted April 16, 2021 Dzięki, już jest wszystko ok. Postał chwilę w pokoju i po kilku dniach odczyty były już różne w ciągu dnia. EDIT: Dzień dobry, Szanowne koleżanki/koledzy, Czy ktoś może podzielić się wiedzą i wyjaśnić czy to normalne że oczyszczać od razu pokazuje wartość 015-020, kiedy w tym samym pokoju działa nawilżacz? Do nawilżacza jest wlewana wyłącznie woda destylowana. Oba urządzenia Mi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts