wojtek k Posted May 24, 2015 Share Posted May 24, 2015 witam zastanawiam się na zakupem Xiaomi 4 / Xiaomi 4s obecnie jestem uzytkownikiem Iphone 4s - ogólnie dobry smartfon (na jailbeaku) ale ma swoje wady. IOS 8 cenie sobie za stabilność i przywiązanie do kilku aplikacji - zdrowie i wbudowany krokomierz (dodatkowy koprocesor ruchu M7) natomiast do rzeczy - czy w androidzie / nakładce MIUI6 jest coś takiego jak aplikacja zdrowie? chodzi mi nie o "posrednie" apki TYLKO do biegania, TYLKO dla snu, TYLKO dla kalorii itp - tylko dokładnie coś na wzór powyzszych zdjec. czyli jedna apka łącząca w sobie a wlasciwie zbierająca dane z fitnes, kroki, cisnienie krwi, tetno, odzywianie - z "posrednich apek" bede wdzieczny za odpowiedz Wojtek K Link to comment Share on other sites More sharing options...
Numb Posted May 24, 2015 Share Posted May 24, 2015 Jeśli chodzi o kroki, kalorie, sen, powiadomienia i odblokowywanie ekranu to jest opaska MiBand za ~80 zł z dedykowaną aplikacją na Androida i iPhone. Poza tym nie ma w MIUI takich apek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
avish Posted May 25, 2015 Share Posted May 25, 2015 Iphone 4s mierzy ciśnienie krwi i tętno? W ogóle jakiś iphone to robi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojtek k Posted May 25, 2015 Author Share Posted May 25, 2015 tętno mierzy, natomiast ciśnienie krwi nie. natomiast nie w tym rzecz. jestem powiedzmy fanem zdrowia i fitnes a sama aplikacja zdrowie pobiera dane z róznych apek np pacer (krokomierz - kalorie, dystans) , endomondo, runkeeper, dane z opaski fitnes tzw smartband - a wyniki koncowe podae w przystępny i czytelny sposób. Ponieważ nie mam do czynienia z androidem / miui - dlatego zadałem takie pytanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
m4ci3k_sz Posted May 30, 2015 Share Posted May 30, 2015 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.fitness to jest to czego szukasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts