Jump to content

aplikacja zdrowie jak z iphone ios8

wojtek k
 Share

Recommended Posts

witam

zastanawiam się na zakupem Xiaomi 4 / Xiaomi 4s

obecnie jestem uzytkownikiem Iphone 4s - ogólnie dobry smartfon (na jailbeaku) ale ma swoje wady.

IOS 8 cenie sobie za stabilność i przywiązanie do kilku aplikacji - zdrowie i wbudowany krokomierz (dodatkowy koprocesor ruchu M7)

natomiast do rzeczy - czy w androidzie / nakładce MIUI6 jest coś takiego jak aplikacja zdrowie?

apple_ios_8_health_apple.jpgios-8-health-2-600x431.png

chodzi mi nie o "posrednie" apki TYLKO do biegania, TYLKO dla snu, TYLKO dla kalorii itp - tylko dokładnie coś na wzór powyzszych zdjec. czyli jedna apka łącząca w sobie a wlasciwie zbierająca dane z fitnes, kroki, cisnienie krwi, tetno, odzywianie - z "posrednich apek"

bede wdzieczny za odpowiedz

Wojtek K

Jeśli chodzi o kroki, kalorie, sen, powiadomienia i odblokowywanie ekranu to jest opaska MiBand za ~80 zł z dedykowaną aplikacją na Androida i iPhone. 

Poza tym nie ma w MIUI takich apek.

tętno mierzy, natomiast ciśnienie krwi nie.

natomiast nie w tym rzecz. jestem powiedzmy fanem zdrowia i fitnes a sama aplikacja zdrowie pobiera dane z róznych apek np pacer (krokomierz - kalorie, dystans) , endomondo, runkeeper, dane z opaski fitnes tzw smartband - a wyniki koncowe podae w przystępny i czytelny sposób.

Ponieważ nie mam do czynienia z androidem / miui - dlatego zadałem takie pytanie

• mrosi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...