Radek26 Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Witam. Jestem właścicielem Xiaomi mi 11 5g. Problem polega na tym że telefon nie łączy się z laptopem przez USB do przenoszenia danych. Nie mam możliwości zmiany na przenoszenie danych na pasku zadań. Telefon łączy się z innym kompem i z telewizorem. Tak samo na tym laptopie na którym go nie widać są dostępne inne urządzenia. Nie mam pojęcia o co chodzi. Proszę o pomoc.
Netoper Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Zobacz: opcje programistyczne --> domyślna konfiguracja USB.Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka
GramNaJoysticku Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Jaka wersja MIUI? Miałem tak na fabrycznym po wyjęciu z pudełka. Po którejś aktualizacji problem zniknął.Wysłane z mojego M2011K2G przy użyciu Tapatalka
velszot Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Opublikowano 18 Kwietnia 2021 (edytowane) witam Panowie i Panie podpinam sie pod temat mam XIAOMI mi mix2 wer.12.0.1 /2019.09.01 nie mogę się połączyć z komputerm opcje progr zaznaczone caly czas ładowanie baterii kable sprawdzane jest ok oraz na inym kompie to samo może miał ktoś taki problem hard reset telefonu robiem Edytowane 18 Kwietnia 2021 przez velszot
Rekomendowane odpowiedzi