Yerycho Posted April 1, 2021 Share Posted April 1, 2021 (edited) Cześć, dziś wszedłem w posiadanie smartfonu Redmi Note 9t. Generalnie jestem bardzo zadowolony, wszystko działa płynnie, brak większych problemów (poza tym jednym), lagów czy bugów w programach. Jedynym problemem jest 'zacinanie' się przedniej kamery. Nie zależnie czy korzystam z wbudowanej aplikacji aparatu, czy Snapchata itp. kamera chodzi tak jakby obsługiwała max 10fps. Czasem przy nagrywaniu filmów przednią kamerą wychodzą one jakby w zwolnionym tempie. Zastanawia mnie, czy jest to wina specyfikacji przedniej kamery która po prostu ma taką płynność, wina nie wypuszczonej jeszcze łaty/aktualizacji oprogramowania, czy jakiś inny bug? Z góry dzięki za pomoc Edited April 2, 2021 by Yerycho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartosz Dylewski Posted April 2, 2021 Share Posted April 2, 2021 Cześć, dziś wszedłem w posiadanie smartfonu Redmi Note 9t. Generalnie jestem bardzo zadowolony, wszystko działa płynnie, brak większych problemów (poza tym jednym), lagów czy bugów w programach. Jedynym problemem jest 'zacinanie' się przedniej kamery. Nie zależnie czy korzystam z wbudowanej aplikacji aparatu, czy Snapchata itp. kamera chodzi tak jakby obsługiwała max 10fps. Czasem przy nagrywaniu filmów przednią kamerą wychodzą one jakby w zwolnionym tempie. Zastanawia mnie, czy jest to wina specyfikacji przedniej kamery która po prostu ma taką płynność, wina nie wypuszczonej jeszcze łaty/aktualizacji oprogramowania, czy jakiś inny bug? Z góry dzięki za pomoc Prawdopodobnie wina oprogramowania, raczej wina samego aparatu to nie jest. Wysłane z mojego M2007J3SG przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Błażejewski Posted April 2, 2021 Share Posted April 2, 2021 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza. Problem z.... To nie jest opis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts