Skocz do zawartości

Niewyświetlane "Inne" uprawnienia podczas instalacji aplikacji [RN7 stable 12.0.3.0]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czołem!

Liczę że nie łamie regulaminu poprzez ten temat jak i że nie jest w nieodpowiednim miejscu.

Problem jest taki. Posiadam od was ROM do mojego note 7 wersja stabilna ze wszystkimi aktualizacjami. 

Podczas instalacji z nieznanego źródła (konkretnie mod apki) kolejno:

-zezwol na instalację z nieznanego źródła

-uprawnienia

I tu widzę pełny dostęp do sieci + inne uprawnienia (liczba)  klikam inne i tam jest puste, w głównym menu uprawnień też jest puste. Wszystkie apki to mają nawet te które już kiedyś instalowałem i wyświetlalem te uprawnienia. 

Nie chcę instalować czegoś kiedy nie jestem pewny czego aplikacja żąda. Jakieś pomysły?

Screenshot_2021-03-24-18-28-14-121_com.android.updater.jpg

• Kacper Skrzypek zmienił(a) tytuł na Niewyświetlane "Inne" uprawnienia podczas instalacji aplikacji [RN7 stable 12.0.3.0]
Opublikowano

Wszystko na tej wersji było ok. Kilka mies nic nie instalowałem. Kilka tyg temu była aktualizacja, może to ona jest odpowiedzialna za to? 

Tak to wygląda, jakiś chiński znak to samo jest w rozwiniętym menu inne uprawnienia jak i w glownym

Screenshot_2021-03-31-13-01-37-211_com.miui.packageinstaller.jpg

Opublikowano
3 godziny temu, zonipj napisał:

Kilka tyg temu była aktualizacja, może to ona jest odpowiedzialna za to? 

Aktualizacja czego? ROM-u? Nie mogła być kilka tygodni temu, bo stable ktore masz wyszło w styczniu.

3 godziny temu, zonipj napisał:

Tak to wygląda, jakiś chiński znak to samo jest w rozwiniętym menu inne uprawnienia jak i w glownym

Zgłaszałem to już, widzę że nadal jeszcze jest. Zgłoszę.

Opublikowano (edytowane)

Była aktualizacja która wprowadziła zmiany w szybkim menu. Po prawej stronie są powiadomienia a po lewej szybkie menu. Ogólnie dwoje znajomych ma ten tel i żaden nie ma tego. To skąd to update jak nie stąd?? Aktualizacja odbyła się jak zawsze zrestartował telefon i włączył się pomarańczowy lis z paskiem update.

Edytowane przez zonipj