Kamil94 Opublikowano 29 Marca 2021 Opublikowano 29 Marca 2021 Witam. Nie działa menedżer haseł na wyżej wymienionym telefonie, każda próba wejścia do nieko kończy się wyjściem do głównej strony ustawień lub komunikatem że panel sterowania przestał działać. Próbowałem ustawień fabrycznych i ponownego flashowania - nie pomaga. Dodatkowo już od kilku poprzednich wersji nie działa przełącznik ikony "wyświetlaj 4g zamiast LTE"
Kacper Skrzypek Opublikowano 29 Marca 2021 Opublikowano 29 Marca 2021 6 godzin temu, Kamil94 napisał: Witam. Nie działa menedżer haseł na wyżej wymienionym telefonie, każda próba wejścia do nieko kończy się wyjściem do głównej strony ustawień lub komunikatem że panel sterowania przestał działać. Próbowałem ustawień fabrycznych i ponownego flashowania - nie pomaga. Możesz podesłać log? (przy informacji że panel przestał działać powinien być przycisk pokaż log albo pokaż podsumowanie albo coś w ten deseń) 6 godzin temu, Kamil94 napisał: Dodatkowo już od kilku poprzednich wersji nie działa przełącznik ikony "wyświetlaj 4g zamiast LTE" Jeśli dla danego operatora jest zdefiniowane LTE na sztywno przez Xiaomi, to zmiana tej ikonki nic nie zmieni. W przypadku Twojego tak najwyraźniej jest.
Kamil94 Opublikowano 29 Marca 2021 Autor Opublikowano 29 Marca 2021 Nie wiem dlaczego ale nie mogę wrzucić logu jako pliku txt ani w okienko odpowiedzi wkleić dlatego ss wrzucam. Jak coś to podeślę na maila lub pw
Kacper Skrzypek Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi