BSL5 Opublikowano 28 Marca 2021 Opublikowano 28 Marca 2021 Witam. Piszę apkę w Xamarin (VS2017) do tej pory testowałem ją na Sony Xperia XA i nie było problemów z debuggingiem jej. Telefon się zepsuł i kupiłem POCO X3 NFC - miał dobre opinie w sieci jak i kolega go już miał. Ostatnio chciałem znów zacząć testy mojej apki więc podłączyłem X3 do kompa zainstalowałem stery ADB, włączyłem opcje programistyczne, Debugowanie USB. VS rozpoznał komórkę i dałem Debug, zaczęło mielić i w końcu dostałem błąd, że nie mam uprawnień czy coś takiego. Poczytałem na sieci w sprawie tego błędu i wyszło, że powinienem włączyć "Instaluj przez USB". Próbując to zrobić cały czas włącza mi się zakładanie jakiegoś konta. Pytanie jak włączyć "Instaluj przez USB" bez zakładania jakiegoś durnego konta. Druga sprawa po co ono jest? Pozdrawiam
Netoper Opublikowano 28 Marca 2021 Opublikowano 28 Marca 2021 Wedle założeń Xiaomi ma to chronić userow przed nieuczciwymi sprzedawcami, podobnie jak czekanie na odblokowanie fastbootaWysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka
BSL5 Opublikowano 31 Marca 2021 Autor Opublikowano 31 Marca 2021 Znaczy się ile mam czekać?? Komórkę kupiłem w połowie stycznia - programować na niej chciałem w tamtym tygodniu. Nie ma obejścia tego w inny sposób?
Kacper Skrzypek Opublikowano 31 Marca 2021 Opublikowano 31 Marca 2021 Bez założenia tego konta prawdopodobnie nie przejdzie...
Rekomendowane odpowiedzi