fricuu Opublikowano 9 Marca 2021 Opublikowano 9 Marca 2021 (edytowane) Witam, Dzisiaj dostałem swoje słuchawki Xiaomi EarBuds Basic S. Podczas ich pierwszego ładowania dioda na pudełku świeci się na czerwono i nie gaśnie. Ładowałem je około 4 godziny a dioda nadal nie zmienia koloru. Co mam w tym wypadku zrobić? Oznacza to, że pudełko jest już naładowane? Edytowane 9 Marca 2021 przez fricuu
marcin19883 Opublikowano 9 Marca 2021 Opublikowano 9 Marca 2021 Czerwona dioda stacji dokującej musi zgasnąć po pełnym naładowaniu. Musisz reklamować słuchawki. Skąd Kupiłeś?
fricuu Opublikowano 9 Marca 2021 Autor Opublikowano 9 Marca 2021 (edytowane) Ładuje pudełko ładowarką 1.0A. Spróbować z 2.0A czy lepiej nie? Edytowane 9 Marca 2021 przez fricuu
marcin19883 Opublikowano 9 Marca 2021 Opublikowano 9 Marca 2021 (edytowane) 1 godzinę temu, fricuu napisał: Spróbować z 2.0A To nic nie da. Urządzenie pobierze tyle na ile jest skonstruowane, choćbyś dał i 10A, nie skorzysta z tego. Sprawdź ile razy naładują się słuchawki z tej popsutej stacji dokującej. Jak z dwa razy lub więcej to jest ok. Edytowane 9 Marca 2021 przez marcin19883
Rekomendowane odpowiedzi