Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zgubiłam opaskę mi band 5 . Wydaje mi się że jest w domu. Jak można znaleźć opaskę jak nie chce się połączyć. Zastanawiam się nad tym czy jak zmieniłam telefon czy w ogóle jest możliwe połączenie na innym telefonie czy muszę odłączyć opaskę i sparować na nowo z nowym telefonem.

Może ktoś miał taką sytuację?

Czy jest jakaś możliwość znalezienia opaski bez połączenia.

Opublikowano

Nie ma takiej opcji, jak opaska nie połączona to nie może odebrać z aplikacji polecenia "znajdż opaskę"

Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Ok a jeśli zmieniłam telefon ,nie nr a samo urządzenie to czy możliwe że się połączyć opaska? Zalogowałam się na aplikację. 

Opublikowano

Nie połączy się do póki opaska nie zostanie najpierw sparowana, a żeby sparować opaskę, opaska musi być włączona i trzeba na jej ekranie kliknąć przycisk zgody na parowanie.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam, 

Podłączę się do tematu. Córka zgubiła mi banda 5 najprawdopodobniej w domu, bo na telefonie pokazuje połączony, a jak wyjdzie z budynku to rozłącza. Jednak nie mogę znaleźć funkcji odnalezienia opaski, nie wibruje bądź leży w miejscu gdzie nie słychać wibraci, nie możemy zlokalizować mi banda. Ma ktoś jakiś pomysł? 

Opublikowano

W Mifit jest funkcja znajdź
Z tym że te wibracje to dosłownie 2 puknięcia i ciężko to usłyszeć.b2f3cf2208733edbcb0824bbe4c564c2.jpg