Adysia Posted February 22, 2021 Share Posted February 22, 2021 (edited) Po najnowszej aktualizacji teefonu szybko znalazłam kilka problemów. Nie działa mi pływające okno netflixa. Mam dźwięk a nie mam obrazu. Opcja obraz nad obrazem zaznaczona. Nie działają mi też powiadomienia messenger. Mimo, że mam zezwolone na wszystko nie dostaje powiadomień o nowych wiadomościach i nie wyskakuje mi dymek czatu. Dzieje się to dopiero jak wejdę w apk dopiero wtedy spływają wiadomości. Jak to poprawić? Edited February 23, 2021 by Adysia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemko1208 Posted February 27, 2021 Share Posted February 27, 2021 (edited) Podłączam się do pytania. Po Jakimś czasie pokazuję się u mnie dymek czatu na messenger ale jest tak beznadziejny, że nie da się z niego korzystać. Jak już się pokaże dymek czatu to po pokazaniu się klawiatury zasłania część w której pokazuję się tekst. Jest możliwość poprawienia tego bądź wrócenia do poprzedniej wersji??? Edited February 27, 2021 by Przemko1208 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aanonimowy48 Posted February 27, 2021 Share Posted February 27, 2021 A te błędy macie na Romie global ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemko1208 Posted February 28, 2021 Share Posted February 28, 2021 Tak po aktualizacji na MIUI global 12.1.1.0 stabilna (RFNEUXM) telefon Xiaomi Mi Note 10 lite kupiony normalnie w Media Markt są takie kwiatki Link to comment Share on other sites More sharing options...
rm_125 Posted March 1, 2021 Share Posted March 1, 2021 jeśli nie poprawią tego szybko będzie trzeba przejść na MIUI polska Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts