GOTZ. 0 Posted February 20 Report Share Posted February 20 (edited) Witam. Mam problem z połączeniami w trybie głośnomówiącym. Po ok pół minuty zaczyna mocno przerywać i jest bardzo cicho, prawie w ogóle mnie nie słychać. Rozmówca mnie nie rozumie. Na początku rozmowy jest ok. Ja słyszę normalnie. Jak dzwonię przez głośnomówiący z messengera cały czas jest w porządku. Problem z dialerem od google? Zasięg pełen lte. Odinstalowałem aktualizację i to samo. Jakieś pomysły? Edited February 21 by GOTZ. Link to post Share on other sites
zoltan78 267 Posted February 20 Report Share Posted February 20 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza. Problem z.... To nie jest opis. Link to post Share on other sites
zoltan78 267 Posted February 23 Report Share Posted February 23 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to post Share on other sites
Recommended Posts