NOW3 Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 Witam. Mam telefon MI 9T PRO przy włączaniu wcześniej na wyświetlaczu czarnym ekranie pojawiał się napis MI a od jakiś dwóch, trzech aktualizacji pojawia się Redmi dlaczego? Wiecie może co czy cóś? Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nardenis Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 Wgrałeś miui eu który jest oparty na chińskim Romie a w Chinach mi 9T Pro występuje jako redmi k20 Pro Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Błażejewski Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NOW3 Posted February 19, 2021 Author Share Posted February 19, 2021 Dnia 17.02.2021 o 15:12, nardenis napisał: Wgrałeś miui eu który jest oparty na chińskim Romie a w Chinach mi 9T Pro występuje jako redmi k20 Pro Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka Witam. To muszę wgrać teraz jakie miui? Dzięki za odpowiedź. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Błażejewski Posted February 19, 2021 Share Posted February 19, 2021 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts