Andy0902 Opublikowano 15 Lutego 2021 Opublikowano 15 Lutego 2021 (edytowane) Cześć, może ktoś mi pomoże. Od kilku dni próbuje połączyć telefon z radiem samochodu i niestety bez rezultatu. Samochód focus,radio Sony, telefon mi9t . Telefon wykrywa radio klikam parowanie, wyświetla się komunikat kod ,wbijam 0000 i nic. Łączylem z innym telefonem poszło ok kod wyskakuje na radio potwierdzam i działa. Próbowałam w opcjach programisty ,kodeki SBC ...itd bez postępu. Może ktoś już miał taki problem, dziękuję za wsparcie. Edytowane 16 Lutego 2021 przez Andy0902
Adams12 Opublikowano 19 Lutego 2021 Opublikowano 19 Lutego 2021 też nie mogę się połączyć, przestał mi się łączyć po ostatniej aktualizacji, nigdzie nie znalazłem rozwiązania
Andy0902 Opublikowano 19 Lutego 2021 Autor Opublikowano 19 Lutego 2021 Dzięki za odpowiedź. Próbowałeś w opcjach programisty? Ja tak ,ale bez rezultatu. Może po następnej aktualizacji naprawią błąd.
Adams12 Opublikowano 19 Marca 2021 Opublikowano 19 Marca 2021 przestawiałem wszystko co możliwe, łącznie z hard resetem
Rekomendowane odpowiedzi