Kapiszon66 Posted February 4, 2021 Posted February 4, 2021 W którym miejscu ustawień poprosić mojego Mi Note 10 żeby wysyłał dźwięk przez usb-c do zewnętrznego DAC-a? Mam FX-Audio DAC x-6 i Galaxy M21 gra na nim przez usb bez problemu a ani Mi Note 10 ani Mi Note 10pro nie chcą... Zaznaczam że Galaxy M21 ma gniazdo słuchawkowe 3,5 mm (tak samo jak Mi Note 10) ale bez problemu wysyła dźwięk również przez USB...
Netoper Posted February 4, 2021 Posted February 4, 2021 Może o to chodzi?Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka
Kapiszon66 Posted February 4, 2021 Author Posted February 4, 2021 To nie to... Podłączyłem Mi10 i bez problemu skomunikował się ze wzmacniaczem tak jak wcześniej Galaxy A21. A dwa Mi Note 10 nie chcą współpracować...
Antek Szprycha Posted February 4, 2021 Posted February 4, 2021 Może ustawienia programistyczne -> domyślna konfiguracja usb?Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka
Kapiszon66 Posted February 5, 2021 Author Posted February 5, 2021 Też próbowałem. Właśnie zrobiłem próbę z innym wzmacniaczem i o dziwo działa na tym samym kablu USB i tych samych słuchawkach... A na moim docelowym wzmacniaczu nie chce...
Netoper Posted February 5, 2021 Posted February 5, 2021 To tak jak z bluetooth, jest sporo słuchawek, i to firmowych, z którymi fony Xiaomi kiepsko współpracują.Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka
Antek Szprycha Posted February 5, 2021 Posted February 5, 2021 To może wyłączenie optymalizacji miui coś pomoże?Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka 1
Netoper Posted February 5, 2021 Posted February 5, 2021 Warto spróbować, bo ta optymalizacja potrafi nieźle mieszać w najmniej spodziewanych miejscach/scenariuszach/opcjach.Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka
Recommended Posts