Koza128 Opublikowano 30 Stycznia 2021 Opublikowano 30 Stycznia 2021 Cześć odblokowałem boodladera i nie wiem jak wgrać twpr mógłby ktoś wyjaśnić z jakiej strony Mam pobrać twpr i dodam że mam tel redmi 9A
Netoper Opublikowano 30 Stycznia 2021 Opublikowano 30 Stycznia 2021 W tutorialach są poradniki o wgrywaniu, rotowaniu itp.A co do pytania skąd pobrać TWRP to:Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka
aanonimowy48 Opublikowano 30 Stycznia 2021 Opublikowano 30 Stycznia 2021 (edytowane) Na redmi 9A nie ma oficjalnego TWRP więc niewiem czy będzie działać. Postaram Ci pomóc zainstalować twrp ale robisz to na własną odpowiedzialność. Pliki Minimal adb and fastboot Twrp Instalacja Podłączasz telefon do komputera w trybie fastboot Uruchamiasz minimal ADB and fastboot (twrp musi być w tym samym folderze) I wpisujesz fastboot devices To sprawdzi czy widzi telefon Potem fastboot flash recovery twrp.img (Plik twrpx.x.x.img zmień na twrp.img .img to rozszerzenie pliku ) fastboot boot twrp.img TWRP Sie uruchomi Edytowane 30 Stycznia 2021 przez aanonimowy48
Adam Błażejewski Opublikowano 30 Stycznia 2021 Opublikowano 30 Stycznia 2021 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
Rekomendowane odpowiedzi