Xayen Opublikowano 24 Stycznia 2021 Opublikowano 24 Stycznia 2021 Witam mam problem, nie wiem czy nie doszukałam się tej opcji w telefonie czy po postu się nie da.. Jak zmienić by na pasku stanu zamiast tych 3 kropek widoczne były aplikacje z których pochodzą powiadamianie
FromWP Opublikowano 24 Stycznia 2021 Opublikowano 24 Stycznia 2021 33 minuty temu, Xayen napisał: czy po postu się nie da.. Nie da się bez zmniejszenia wyświetlania o pasek z obiektywem (Ukryj i przenieś pasek statusu w Centrum kontroli &panel powiadomień). W trzech kropkach są te które się nie mieszczą. Za dużo tego masz. Po ściągnięciu belki w dól powinny być widoczne.
Xayen Opublikowano 25 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2021 Mam włączoną tą opcje Ukryj i przenieś pasek statusu i nadal mam te kropki, wiem ze chodzi o to ze za duzo powiadomień temu są kropki ale w poprzednim modelu miałam tak że cały pasek statusu był zawalony ikonkami z aplikacji z jakimś powiadomieniem a teraz muszę ściągnąć w dół żeby zobaczyć jaka to aplikacja
simcold Opublikowano 26 Stycznia 2021 Opublikowano 26 Stycznia 2021 Dnia 24.01.2021 o 16:41, Xayen napisał: Witam mam problem, nie wiem czy nie doszukałam się tej opcji w telefonie czy po postu się nie da.. Jak zmienić by na pasku stanu zamiast tych 3 kropek widoczne były aplikacje z których pochodzą powiadamianie Xposed + customiuizer. Wysłane z mojego BASIC przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi