ad2222 Opublikowano 24 Stycznia 2021 Opublikowano 24 Stycznia 2021 Cześć, Wczoraj zmieniłem oprogramowanie na global miui 12.0.3.0 (stabilne), po odpaleniu netflixa przez stronę www (nie mogłem znaleźć w sklepie google play apki) i zalogowaniu dostałem info, że apka nie współgra z tym telefonem - jest jakieś rozwiązanie?
ro.ma2 Opublikowano 24 Stycznia 2021 Opublikowano 24 Stycznia 2021 Cześć - spróbuj zaistalować apkę netfliksa pobraną z apk mirror- kiedyś miałem tak sami i pomogło
aanonimowy48 Opublikowano 25 Stycznia 2021 Opublikowano 25 Stycznia 2021 (edytowane) Sprawdź czy masz certyfikat google Play protect Sklep Play / menu / ustawienia --->certyfikat Jak zmieniałeś na Globala to zablokowałes bootloadera ? Odblokowany bootloader jest przyczyną problemów taki jak brak certyfikatu czyli np brak Netflixa. Rozwiązane - zablokuj bootloader i po problemie Netflix nie działa na nie certyfikowanych tel , chyba że użyjesz zewnętrznego programu np magisk Edytowane 25 Stycznia 2021 przez aanonimowy48
nancysr Opublikowano 26 Stycznia 2021 Opublikowano 26 Stycznia 2021 Teraz możesz pobrać aplikację Netflix ze sklepu Google Play...
aanonimowy48 Opublikowano 26 Stycznia 2021 Opublikowano 26 Stycznia 2021 5 godzin temu, nancysr napisał: Teraz możesz pobrać aplikację Netflix ze sklepu Google Play... Jak będzie miał certyfikat to będzie mógł pobrać (nie polecam instalowania sklepu google z stron trzecich)
Rekomendowane odpowiedzi