rkris Opublikowano 20 Stycznia 2021 Opublikowano 20 Stycznia 2021 Witam W moim poco f2 pro istnieje następujący problem: 1. Gdy próbuje w książce adresowej dodać zdjęcie do istniejącego kontaktu lub nowego i klikam wybierz zdjęcie to włącza się opcja udostępnij zamiast przekierować mnie do galerii. Podobnie jest gdy wybieram opcję zrób zdjęcie, to włącza się aparat robię zdjęcie i gdy zaakceptuje zrobione zdjęcie również włącza się opcja udostępnij. 2. Podobna sytuacja występuje gdy próbuje zapisać lub otworzyć załącznik w aplikacjach Gmail, WP, poczta Onet, po kliknięciu na załącznik włącza się opcja udostępnij. Czy ktoś spotkał się z taką sytuacją? Ja mam: MIUI 12.4.2.0 (RJKMIXM) Android 11 RKQ1.200826.002
MrBright Opublikowano 20 Stycznia 2021 Opublikowano 20 Stycznia 2021 (edytowane) 2 godziny temu, rkris napisał: Witam W moim poco f2 pro istnieje następujący problem: 1. Gdy próbuje w książce adresowej dodać zdjęcie do istniejącego kontaktu lub nowego i klikam wybierz zdjęcie to włącza się opcja udostępnij zamiast przekierować mnie do galerii. Podobnie jest gdy wybieram opcję zrób zdjęcie, to włącza się aparat robię zdjęcie i gdy zaakceptuje zrobione zdjęcie również włącza się opcja udostępnij. 2. Podobna sytuacja występuje gdy próbuje zapisać lub otworzyć załącznik w aplikacjach Gmail, WP, poczta Onet, po kliknięciu na załącznik włącza się opcja udostępnij. Czy ktoś spotkał się z taką sytuacją?Ja mam: MIUI 12.4.2.0 (RJKMIXM) Android 11 RKQ1.200826.002 Zero problemów mam najnowszy dla eea. Wysłane z mojego POCO F2 Pro przy użyciu Tapatalka Edytowane 20 Stycznia 2021 przez zoltan78 usunięto screena
martairafal Opublikowano 20 Stycznia 2021 Opublikowano 20 Stycznia 2021 U mnie nie występuje ten problem po kliknięciu na ten plusik mam do wyboru zrób zdjęcie lub wybierz zdjęcie po kliknięciu otwiera się aparat albo galeria
rkris Opublikowano 20 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2021 U mnie na Redmi Note4 tak właśnie działało. Ale na Poco F2 pro już tak nie działa i jest to duże utrudnienie. Też gdy próbuje pobrać np. załącznik pdf w Whatsapp to sytuacja wygląda identycznie włącza się udostępnianie. Wygląda to na jakiś błąd systemowy.
MrBright Opublikowano 20 Stycznia 2021 Opublikowano 20 Stycznia 2021 To nie błąd systemowy zwyczajnie kiedyś musiałeś wybrać tą czynność jako działanie standardowe i tak się zapisało . Generalnie trzebaby wyczyścić działanie tej funkcji, aczkolwiek najprawdopodobniej czeka cię factory resetWysłane z mojego POCO F2 Pro przy użyciu Tapatalka
rkris Opublikowano 21 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2021 Witam Już robiłem factory reset i nie zmieniło to sytuacji...
Peran7 Opublikowano 22 Stycznia 2021 Opublikowano 22 Stycznia 2021 Witam Już robiłem factory reset i nie zmieniło to sytuacji...Włącz optymalizację MIUI w opcjach programistycznych.
rkris Opublikowano 23 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2021 Wielkie Dzięki za pomoc. Pozdrawiam
Adam Błażejewski Opublikowano 23 Stycznia 2021 Opublikowano 23 Stycznia 2021 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi