Wiskas Posted January 17, 2021 Share Posted January 17, 2021 Witam. Mam pytanie czy mogę coś jeszcze zrobić by odblokować Redmi 7A. Poprosiłem o odblokowanie telefonu Xiaomi (wraz z załączonym potwierdzniem zakup ) Minoł już miesiąc i nie uzyskałem żadnej odpowiedzi. Nie moge odzyskać hasła do tego konta MIUI, i nie posiadam już karty sim na którym konto zostało utworzone. Nie pamiętam utworzonego hasła ......Telefon na recycling? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aanonimowy48 Posted January 17, 2021 Share Posted January 17, 2021 Jeszcze nic straconego , spróbuj tego https://www.quora.com/I-forgot-my-MI-account-password-and-factory-reset-my-phone-Now-my-phone-is-locked-How-do-I-unlock-my-phone-now-I-dont-have-access-to-my-phone-number-and-email-ID Masz tu dwa poradniki jak odblokować swoje xiaomi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiskas Posted January 19, 2021 Author Share Posted January 19, 2021 Dzięki za podpowiedz ale nie znalazłem tam rozwiązania dla mojej sytuacji. Nie mam MIUI ID , nie znam hasła, nie mam danej karty sim. Xiaomi gwiazdkuje czesciowo MIUI ID i częsciowo numer telefonu. Telefon znam ale nie mam karty sim. Ciężka sytuacja Link to comment Share on other sites More sharing options...
aanonimowy48 Posted January 21, 2021 Share Posted January 21, 2021 (edited) @Wiskasmusisz kliknąć klika razy w id żeby pokazało całe Sprawdzałeś program mi unlock tool Edited January 21, 2021 by aanonimowy48 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts