konraden19 Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 (edited) Cześć, jakoś tydzień temu zakupiłem wagę Mi Smart 2 , mam z nią kilka problemów. Pierwszym jest brak analizy składu ciała , która po prostu nie chce się uruchomić i wszystko wygląda tak jakby wcale jej w tej wadze nie było. Drugim problemem jest aplikacja mi fit , która co prawda łączy się z wagą i zapisuje pomiar , ale przy tym dopisuje za każdym razem kilkanaście innych losowych wyników , które następnie za każdym razem muszę ręcznie z wykresu usuwać (pamiętając przy tym aby pozostawić te prawdziwe). Ktoś wie co mogę zrobić aby pozbyć się tych problemów ? Edited January 13, 2021 by konraden19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Błażejewski Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza. Problem z.... To nie jest opis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts