Consigori Opublikowano 10 Grudnia 2020 Opublikowano 10 Grudnia 2020 (edytowane) Cześć, Zauważyłem że dosyć często urządzenie sie zacina w aplikacjach jak: Chrome, Messenger, Instagram, Google News. Dodatkowo przesuwając pomiędzy kartami na głównym ekranie widać ścinki. Obecnie siedzi MIUI Glibal 12.0.3 oraz Android 10. Na MIUI 11 ścinał się tylko na Google Chrome trzeba było wyłączać i włączać aplikacje. Czy ktoś z Was doświadczył coś podobnego? Edytowane 10 Grudnia 2020 przez Consigori
damian3381 Opublikowano 11 Grudnia 2020 Opublikowano 11 Grudnia 2020 (edytowane) Mam tak na Chrome, na innej nie zaobserwowałem, i o dziwo jak pisze ten komentarz przez apke MIUIPolska, to właśnie dostałem tą ścinkę. Ten błąd powinienem być już dawno naprawiony. Również siedzę na Globalu. Na systemie MIUIPolska tego błędu nie ma, także proponuje go wgrać. Edytowane 11 Grudnia 2020 przez damian3381
si3wc4 Opublikowano 12 Grudnia 2020 Opublikowano 12 Grudnia 2020 Ja mam ten telefon od stycznia i ani na miui 10, ani na 11 czy 12 nie miałem nigdy żadnej ściny. Cały czas global, bez roota. Może to kwestia tego, że jako przeglądarki używam Samsung browser. No i po aktualizacji do 12 zrobiłem factory reset. Może to też coś dało...Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka
nardenis Opublikowano 13 Grudnia 2020 Opublikowano 13 Grudnia 2020 Cześć, Zauważyłem że dosyć często urządzenie sie zacina w aplikacjach jak: Chrome, Messenger, Instagram, Google News. Dodatkowo przesuwając pomiędzy kartami na głównym ekranie widać ścinki. Obecnie siedzi MIUI Glibal 12.0.3 oraz Android 10. Na MIUI 11 ścinał się tylko na Google Chrome trzeba było wyłączać i włączać aplikacje. Czy ktoś z Was doświadczył coś podobnego? Chrome ma buga Jakieś ścinki serio idę sprawdzić 5 minut później nie zauważyłem ścinek zapychając ram oprócz tego że chrome nagle zdycha ale to błąd chromium Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi