Janixo00 Opublikowano 28 Listopada 2020 Opublikowano 28 Listopada 2020 (edytowane) Witam. Mam problem z Xiaomi Redmi Note 9 Pro. Podczas rozmowy telefonicznej pierwsze 1-2 minuty mikrofon działa bez zarzutu ale po tym czasie mnie już mnie słychać, gdy zacznę nową rozmowę to jest tak samo 1-2 min i znów mikrofon nie działa. Co robić, jak naprawić, jaka może być przyczyna.. Edytowane 28 Listopada 2020 przez Janixo00
Adam Błażejewski Opublikowano 28 Listopada 2020 Opublikowano 28 Listopada 2020 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza. Problem z..... To nie jest opis.
Janixo00 Opublikowano 28 Listopada 2020 Autor Opublikowano 28 Listopada 2020 13 minut temu, WD40 napisał: Spotkałem się z pokrewnym problemem. Po przyłożeniu słuchawki do ucha powinien przestać działać dotyk. Niestety pomimo wygaszonego ekranu wyłączałem mikrofon niechcący uchem. Teraz się pilnuję i trzymam telefon nieco inaczej. Ale fakt, że to wkurzające i powinni poprawić. Ja używam słuchawki bezprzewodowej i telefon leży na stole wiec nie takiej możliwości że policzkiem czy uchem wyłączałem mikrofon
mrosi Opublikowano 28 Listopada 2020 Opublikowano 28 Listopada 2020 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi