Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Po wygraniu najnowszej wersji MIUI na POCO F2 Pro mam problem z występującym błędem o braku pamięci. Wczoraj jeszcze wszystko ładnie działało lecz dzisiaj jest tragedia. W Google Play i innych aplikacjach pokazuje brak miejsca (mimo, że wolne jest 200gb)i restartuje aplikacje w trakcie użytkowania lub je wyłącza.

Wgrałem starsze MIUI lecz problem powraca

Opublikowano (edytowane)

Problem ustąpił po przeinstalowaniu TWRP i wgraniu najnowszego MIUI lecz znów dzisiaj zaczął wywalać aplikacje. Co najdziwniejsze, że korzystając z Netflixa wyskakuje informacja "Zmiana magazynu wymiennego w toku" gdzie identyczna informacja pojawiła się przed ponownym wgranie TWRP i MIUI. Pobieram teraz wersję 20.11.18 i zobaczymy czy znów parę dni będzie dobrze a potem znów się zacznie. Co najdziwniejsze próba pobrania jakiegokolwiek pliku korzystając z przeglądarki Chrome, systemowej lub innej kończy się automatycznym zakończeniem pobierania.

Edytowane przez Arhoax
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ja mam taki sam problem przy Mi10 Global a mam V12.2.7.0. Rozpoczęło się to po upgrade'ie z V11.0.25 do V12.2.2.0. Zauważyłem, że aplikacje zaczęły się sypać po włączeniu opcji Klonowane aplikacje. Wywala mi różne aplikacje zaraz po uruchomieniu, nie mogę instalować z Google Play i sugestie by usunąć nieużywane aplikacje.

Przed instalacją do V12.2.7.0 robiłem Format Data w TWRP i też nie pomogło.

@Arhoax Czy jakoś sobie poradziłeś?