Arhoax Opublikowano 24 Listopada 2020 Opublikowano 24 Listopada 2020 Cześć, Po wygraniu najnowszej wersji MIUI na POCO F2 Pro mam problem z występującym błędem o braku pamięci. Wczoraj jeszcze wszystko ładnie działało lecz dzisiaj jest tragedia. W Google Play i innych aplikacjach pokazuje brak miejsca (mimo, że wolne jest 200gb)i restartuje aplikacje w trakcie użytkowania lub je wyłącza. Wgrałem starsze MIUI lecz problem powraca
Adam Błażejewski Opublikowano 24 Listopada 2020 Opublikowano 24 Listopada 2020 Jaką wersję MIUI wgrywasz? Przez TWRP czy Miflashem. Staraj się opisać swój problem tak aby ktoś mógł Ci pomóc zamiast dopytać się o szczegóły.
Arhoax Opublikowano 29 Listopada 2020 Autor Opublikowano 29 Listopada 2020 (edytowane) Problem ustąpił po przeinstalowaniu TWRP i wgraniu najnowszego MIUI lecz znów dzisiaj zaczął wywalać aplikacje. Co najdziwniejsze, że korzystając z Netflixa wyskakuje informacja "Zmiana magazynu wymiennego w toku" gdzie identyczna informacja pojawiła się przed ponownym wgranie TWRP i MIUI. Pobieram teraz wersję 20.11.18 i zobaczymy czy znów parę dni będzie dobrze a potem znów się zacznie. Co najdziwniejsze próba pobrania jakiegokolwiek pliku korzystając z przeglądarki Chrome, systemowej lub innej kończy się automatycznym zakończeniem pobierania. Edytowane 29 Listopada 2020 przez Arhoax
Arhoax Opublikowano 3 Grudnia 2020 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2020 Tak jak myślałem, problem znów się pojawił - brak pamięci
azalizh Opublikowano 1 Stycznia 2021 Opublikowano 1 Stycznia 2021 Ja mam taki sam problem przy Mi10 Global a mam V12.2.7.0. Rozpoczęło się to po upgrade'ie z V11.0.25 do V12.2.2.0. Zauważyłem, że aplikacje zaczęły się sypać po włączeniu opcji Klonowane aplikacje. Wywala mi różne aplikacje zaraz po uruchomieniu, nie mogę instalować z Google Play i sugestie by usunąć nieużywane aplikacje. Przed instalacją do V12.2.7.0 robiłem Format Data w TWRP i też nie pomogło. @Arhoax Czy jakoś sobie poradziłeś?
moonfall84 Opublikowano 4 Stycznia 2021 Opublikowano 4 Stycznia 2021 Zawieszanie się Mi10 jest spowodowane korzystaniem z klonowania aplikacji.
Rekomendowane odpowiedzi