Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc tak jak to w temacie chodzi o filmy. Jakie ciekawe i godne polecenia filmy możecie polecić. Oczywiście najlepiej chińskie bądź o chińskiej tematyce.

Dla mnie chyba "Hero" i "Przyczajony tygrys ukryty smok" najbardziej utkwiły w pamięci.

Opublikowano

A więc tak jak to w temacie chodzi o filmy. Jakie ciekawe i godne polecenia filmy możecie polecić. Oczywiście najlepiej chińskie bądź o chińskiej tematyce.

Dla mnie chyba "Hero" i "Przyczajony tygrys ukryty smok" najbardziej utkwiły w pamięci.

Chińskie, powiadasz? :cool:

No więc, Marvinka sobie bardzo ceni stareńki film "Operacja Kondor" z Jackie Chanem. Pomijając standardowe "nie szukam kłopotów" + masakra przy pomocy wszystkiego co da się podnieść, jest tam spora dawka znośnego humoru.

Opublikowano

No fakt Jackie Chanem rewelacja. Do tej pory facet jest niesamowity. Pamiętam jeszcze Pijanego Mistrza z nim tez fajny.

Opublikowano

Tak w ogóle to na dzisiejszy wieczór są zaplanowane dwa filmy. Jeden, hindyjski to raczej nikogo nie zainteresuje. ;)

Drugi to "Only God forgives" z Rajanem Góslingiem.

http://akas.imdb.com/title/tt1602613/

Podobno niezły całkiem. :cool:

No ten drugi słyszałem że niezły. Sam już kiedyś myślałem oblukać go ale jakoś nie wyszło. Z nowości mam chrapkę na łowcy bażantów. Podobno rozwala

Opublikowano

No ten drugi słyszałem że niezły. Sam już kiedyś myślałem oblukać go ale jakoś nie wyszło. Z nowości mam chrapkę na łowcy bażantów. Podobno rozwala

...miejmy nadzieję, że nie twardy dysk, hahahahaa... Eh, słaby żart. :-|

Opublikowano

No i jak twardy ten dysk czy nie ;)

Oba filmy zaliczone.

• Na Indyjskim Marvinka płakała jak krokodyl -_-
  • Na "Bogu" raczej ziewała. Trudno dokładnie położyć palec na czyms i powiedzieć "o totuj jest bezsense totalne", ale jakoś tak ogólnie "niespecjalnie". Fajne sceny walki - naprawde niezły popis pojedynku, no i jest trochę miejsc, które Marvinka z Tajlandii pamięta! :wub:

Bażant się wypożycza się. :ph34r:

• Like 1
Opublikowano

Dokument, ekranizacja (?), czy "Ciocia Klocia czyta dzieciom"?

Dokument o buddyjskim rytuale. Lubię czasem zagłębić się w totalnie abstrakcyjny temat :)
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano (edytowane)

Tym, dla których nie tylko kino komercyjne w głowie, nie stronią od ciężkiego grania, polecam islandzki film

Metalhead.

Wysłane z Xiaomi MI3 W

Edytowane przez nemed
  • mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...