mrosi Posted November 10, 2020 Share Posted November 10, 2020 Wątek poświęcony ostatniej (najświeższej) aktualizacji stabilnego MIUI Polska / Xiaomi.eu dla telefonu Xiaomi Mi 9T / Redmi K20 (nazwa kodowa: davinci). Link do pobierania ROMu: https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/MIUI-STABLE-RELEASES/MIUIv12/xiaomi.eu_multi_HMK20MI9T_V12.0.6.0.QFJCNXM_v12-10.zip/download Proszę o merytoryczną dyskusję, związaną ściśle z tematem wątku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
malysek599 Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Gdzie znajdę listę zmian wobec wersji 12.0.4.0? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiewak Posted December 14, 2020 Share Posted December 14, 2020 Cześć, Mam problem z jednoczesnym korzystaniem z Bluetooth i wifi. Kiedy podłączę słuchawki po jakimś czasie zrywa połączenie (strony się nie ładują, rozłącza rozmowy głosowe na messangerze) Kiedy rozłączę Bluetooth od razu wraca internet po wifi. Czy jest jakaś szansa na naprawienie tego błędu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted December 14, 2020 Share Posted December 14, 2020 Sprawdź jak będzie na paśmie 2.4. albo 5, w zależności na którym masz obecnie wi-fi Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiewak Posted December 14, 2020 Share Posted December 14, 2020 Mój router obsługuję tylko 2.4. Na poprzednim stable romie jaki miałem (miui 11) nie miałem tego problemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts