Wojtula77 Opublikowano 8 Listopada 2020 Opublikowano 8 Listopada 2020 Witam, Mam problem z poziomem głośności na jednym z moich głośników BT... Posiadam głośnik Fender Newport i po sparowaniu oraz włączeniu muzyki gra strasznie cicho. Poziom głośności w tel i głośniku na max. Dziwne jest to o tyle, że ten sam telefon z innymi odbiornikami BT gra normalnie, czy to w samochodzie, lub na innym głośniku BT, czy wieży audio, wszystko jest ok. Dodam jeszcze, że ten głośnik Fender z telefonem Redmi Note 9 gra poprawnie, a z moim Note 8t gra cicho ...
samadam Opublikowano 6 Maja 2021 Opublikowano 6 Maja 2021 (edytowane) Próbowałeś przywracać ustawienia fabryczne w głośniku? Spróbuj też rozparować głośnik z telefonem i sparować ponownie. Mój telefon w połączeniu z głośnikiem bezprzewodowym też po jakimś czasie przestał współpracować, ale powyższe kroki pomogły. Mam 2 głośniki bezprzewodowe Tonsil https://www.skleptonsil.pl/tonsil-glosniki-bezprzewodowe,c184.html, które dzięki funkcji TWS można połączyć w zestaw stereo. Edytowane 9 Maja 2021 przez samadam
Rekomendowane odpowiedzi