grzegorzp4 Opublikowano 8 Listopada 2020 Opublikowano 8 Listopada 2020 Witam szanownych użytkowników w/w telefonu, Prośba o informacje jak Xiaomi Mi 10 Lite 5G radzi sobie ze zdjęciami oraz filmami FHD? Jaka jest jakość zdjęć w pomieszczeniach zamkniętych przy ograniczonej ilości światła (wieczorami i w nocy)? Prośba o informacje na jakim oprogramowaniu Miui robicie dane zdjęcia PS Czy telefon ten posiada optyczną stabilizację obrazu?
grzegorzp4 Opublikowano 11 Listopada 2020 Autor Opublikowano 11 Listopada 2020 Czy naprawdę nikt nie testował aparatu/kamerki w w/w telefonie??? Proszę o subiektywne opinie
Sitesot Opublikowano 1 Grudnia 2020 Opublikowano 1 Grudnia 2020 Ja nagrywałem filmy, ale jesteś średnio zadowolony. Może używam złych trybów nie wiem. Stabilizacja wideo, łączy się z rozmyciem w sytuacji puknięcia telefonem np. zrobieniem kroka.Wysłane z mojego M2002J9G przy użyciu Tapatalka
Dima0909xx Opublikowano 12 Grudnia 2020 Opublikowano 12 Grudnia 2020 (edytowane) .... deleted .... Edytowane 16 Grudnia 2020 przez Dima0909xx
Rekomendowane odpowiedzi