zoniec33 Opublikowano 7 Listopada 2020 Opublikowano 7 Listopada 2020 Witam mam nadzieję że ktoś pomoże w piątek zakupiłem xiaomi led tv 4S 55 cali wszystko było dobrze do momentu kiedy zaktualizowałem tv przy włączeniu jest dźwięk a obraz to istna dyskoteka różne kolory pokazują się na ekranie może ma ktoś pomysł jak to rozwiązać
Zgody Opublikowano 7 Listopada 2020 Opublikowano 7 Listopada 2020 Przywróć ustawienia fabryczne, tz. reset. Może coś pomóc jeśli nie na gwarancję. Wysłane z mojego AGS2-L09 przy użyciu Tapatalka
zoniec33 Opublikowano 8 Listopada 2020 Autor Opublikowano 8 Listopada 2020 a możesz napisać jak zrobić reset
Zgody Opublikowano 8 Listopada 2020 Opublikowano 8 Listopada 2020 Trzeba w ustawieniach poszukać w zakładce pamięć tam powinno byćWysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka
zoniec33 Opublikowano 8 Listopada 2020 Autor Opublikowano 8 Listopada 2020 ale ja nie mogę wejść do ustawień bo mam dyskotekę na ekranie po aktualizacji
Zgody Opublikowano 8 Listopada 2020 Opublikowano 8 Listopada 2020 Szukaj na YT, ustawień i trzeba na czuja,na zasadzie prawo, prawo enter , na dół enterWysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka
zoniec33 Opublikowano 8 Listopada 2020 Autor Opublikowano 8 Listopada 2020 łatwo napisać koleszko ciężko zrobić hehe
Zgody Opublikowano 8 Listopada 2020 Opublikowano 8 Listopada 2020 Może w instrukcji jest inny sposób na reset np. przytrzymanie włącznika plus głos lub coś takiego. Ja w swoim Sony mam możliwość resetu przez przyciski fizyczne na TV. Wysłane z mojego AGS2-L09 przy użyciu Tapatalka
zoniec33 Opublikowano 8 Listopada 2020 Autor Opublikowano 8 Listopada 2020 no niestety żaden sposób pokazany na yt nie działa na ekranie dyskoteka jak była tak jest chyba tylko serwis pomoże
Zgody Opublikowano 8 Listopada 2020 Opublikowano 8 Listopada 2020 Pewnie tak. Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi