Netoper Opublikowano 5 Listopada 2020 Opublikowano 5 Listopada 2020 W opisie jest napisane: " 2.Upewnij się, że twój telefon może obsługiwać funkcjonalność OTG, a także kompatybilny z UVC (klasa urządzeń wideo USB) przed zakupem. Ponieważ niektóre telefony mogą ekranować kamera zewnętrzna. (większość najnowszej wersji urządzenie z androidem ma tę funkcję, jeśli nie jesteś pewien, czy to pasuje, proszę najpierw potwierdzić przed zakupem) " Chciałem coś takiego kupić na ali, ale po zadaniu pytania sprzedającemu czy współpracuje z RN8 pro odpisał że nie, i że poleca na WiFi, który jest bez mała 2x droższy. I nie wiem czy faktycznie lipa, czy ściemnia żeby mu więcej waluty spłynęło. No bo Rn8 Pro obsługuje OTG, ale te UVC to nie mogę info wyszukać. Czy ktoś z Was używał takiej kamerki na RN8 pro? albo czy w ogóle jest to możliwe z tym telefonem?
Netoper Opublikowano 11 Października 2021 Autor Opublikowano 11 Października 2021 Dobra, trochę odkop ale podzielę się , na RN8pro nie działa przez USB, na starym Samsungu S3 działa.Zarządziłem endoskop wi-fi, ten działa z każdym fonem a nawet z radiem android Eunavi.Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi