zmylna Opublikowano 29 Października 2020 Opublikowano 29 Października 2020 Witam wszystkich Pierwsze pytanie (może dziwne) do posiadaczy Mi10. Mam dziwne wrażenie, że ekran w tym telefonie w niesamowity wręcz sposób przyciąga kurz i inne farfocle. Też tak Macie ? Nie miałem czegoś takiego na żadnym innym telefonie. Czy leży, czy w kieszeni, zawsze po wyjęciu warstwa badziewia. Drugie pytanie dotyczy odblokowania bootloadera. Ostatni telefon Mi Mix2s mogłem odblokować od razu po zakupie. W przypadku Mi10 zaskoczył mnie 168h czekania. U Was też tak ?
orte Opublikowano 29 Października 2020 Opublikowano 29 Października 2020 1. Zdejmij folię ochronną 2. Teraz jest taka polityka firmy Xiaomi. Wszyscy tyle czekają.Wysłane z mojego Mi 10 Pro przy użyciu Tapatalka
zmylna Opublikowano 29 Października 2020 Autor Opublikowano 29 Października 2020 (edytowane) 8 minut temu, orte napisał: 1. Zdejmij folię ochronną 2. Teraz jest taka polityka firmy Xiaomi. Wszyscy tyle czekają. Wysłane z mojego Mi 10 Pro przy użyciu Tapatalka Ty Orte, Ty mnie zawstydziłeś teraz hahaha Rzeczywiście jest folia ale tak spasowana, że nie zauważyłem. Ale gafa Podziękował Idę się z siebie śmiać Co do bootloadera to sprawa jasna. Edytowane 29 Października 2020 przez zmylna
mrosi Opublikowano 29 Października 2020 Opublikowano 29 Października 2020 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi