Rychu1910 Opublikowano 23 Października 2020 Opublikowano 23 Października 2020 Hej, odkąd zaktualizowałem Androida do wersji 11 na moim Mi Note 10, zaczęły się problemy. Na początku dymki czatów połączyły się z BUBBLES (tak mi się wydaje, bo funkcjonalność na to wskazuje ale wtedy o tym nie wiedziałem). Od tego czasu gdy klikałem w dymek nie mogłem nic zrobić. Więc zrobiłem reinstall Messengera od którego czasu nie działają mi dymki, w opcjach "Dymki" jest pusto. Bubbles nie mogę nigdzie znaleźć, a najdziwniejsze jest to, że pomimo włączonych "pływających powiadomień", nie działają one. Przepraszam z góry za takie zanotowanie ale może ktoś spotkał się z takim problemem i jest w stanie coś doradzić.
Bullsblood Opublikowano 24 Października 2020 Opublikowano 24 Października 2020 Problem z powiadomieniami jest stary jak całe miui. Nic z tym nie zrobisz u mnie też nie wszystkie powiadomienia się pokazują. Wysłane z mojego POCO F2 Pro przy użyciu Tapatalka
mrosi Opublikowano 24 Października 2020 Opublikowano 24 Października 2020 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi