Lukasz_g Opublikowano 21 Października 2020 Opublikowano 21 Października 2020 Cześć, jak u was wygląda sprawa powiadomień o zakończonym odkurzaniu? U mnie przychodzą bardzo nieregularnie - czasem zaraz po skończeniu odkurzania, ale zwykle z opóźnieniem, czasami nawet następnego dnia albo i wcale. Problem występuje od dłuższego czasu, przerobiłem go na kilku telefonach na Androidzie i jednym iphonie, za każdym razem to samo. Reset odkurzacza nie pomaga, po drodze był też serwis i po zakończonej naprawie nic się nie zmieniło. Aha, jeszcze jedno - zawsze dostaję dwa powiadomienia na raz o zakończeniu odkurzania. Zaczęło się to mniej więcej w tym samym czasie, bo zaraz po zakupie wszystko było super - jedno powiadomienie i od razu po skończeniu odkurzania. Ktoś też tak ma? Jakieś pomysły?
konsolite Opublikowano 30 Października 2020 Opublikowano 30 Października 2020 Mam dokładnie to samo. Od jakiegoś miesiąca nie dostaję powiadomień albo przychodzą z opóźnieniem i po kilka naraz. Wcześniej działało poprawnie. Często też jestem wylogowany z aplikacji.
Rekomendowane odpowiedzi