Quaard Opublikowano 19 Października 2020 Opublikowano 19 Października 2020 Cześć. Mam problem z xiaomi redmi note 8 pro. Dostałem martwy telefon od znajomego. Kompletnie nie reaguje, jedynie przy podłączeniu do ładowarki świeci biała dioda. Fastboot, komputer nie wykrwywa, Miał ktoś taki przypadek?
trewtttt Opublikowano 20 Października 2020 Opublikowano 20 Października 2020 (edytowane) Cześć Mam prawie identyczny problem. Flashowałem przez MiFlasha starszą wersję globala. Telefon tylko wibruje co kilkanaście sekund tak jak by restarty łapał. Wyświetlacz cały czas czarny, po podłączeniu do kompa biała dioda świeci ale komp wykrywa. Ma ktoś wiedzę jak go zreanimować? Czy zostaje MiCenter? Oczywiście Redmi Note 8 Pro. EDIT2: Telefon wstał, wgrałem przez flashtoola najnowszą paczkę globala i tym razem telefon się obudził. Być może tamta paczka systemu była jakaś wadliwa, nie wiem. W każdym razie cieszę się że pacjent przeszedł przeszczep pozytywnie Edytowane 20 Października 2020 przez trewtttt
Rekomendowane odpowiedzi